zelf een Pepp.fit?

 Zelf een Pepp.fit?

Zelf een Pepp.fit?

Pepp.fit is een eigentijds micro EMS-concept (elektro muscle stimulation) gericht op bloedsomloop, huidverbetering, vetverbranding en spierversteviging waarbij de nadruk ligt op kwaliteit, persoonlijke begeleiding en structuur.

We bieden je een kosteneffectief concept met een zeer overzichtelijke bedrijfsvoering en een lage investering. Geschikt voor iedereen die op een bewuste  manier wil ondernemen en structuur wil bieden aan zijn leden.

Onze doelgroep

Pepp.fit richt zich enerzijds op de groep mensen die in beweging willen blijven maar hier zo min mogelijk tijd in willen of kunnen investeren.  

Anderzijds trekken we mensen aan die door overgewicht, blessures of andere fysieke klachten in de gewone sportschool teveel risico lopen op het verergeren van de klachten.

De belangrijkste USP’s:

• korte overzichtelijke sessies 

 

Conceptbeleving

Een Pepp.fit studio heeft een open en toegankelijke uitstraling door transparante maar bescheiden locaties in het straatbeeld.

Het interieur oogt open en toegankelijk. Met een robuuste ontvangsttafel, efficiënte trainingsruimte en diverse servicegerichte extra’s voelt de klant zich hier snel thuis.

• fullbody workout
• persoonlijke begeleiding. 

 

XBody

Pepp.fit werkt met het draadloze Xbody systeem. Xbody is een innovatief en medisch onderlegde speler in de EMS-branche.

De ergonomisch vormgegeven pakken bieden optimale bewegingsvrijheid: met licht materiaal en inwisselbare top- en onderstukken zijn ze eenvoudig en snel aangemeten bij verschillende lichaamstypes. Klik hier voor meer informatie over XBody.

Wat bieden we jou als ondernemer?

Pepp.fit is een klein hecht team met 20+ jaar ervaring in conceptbuilding en realisatie.
Wij bieden je als Pepp.fit ondernemer:

ontwerp en lay-out van de inrichting + advies bij de verbouwing

opleidingen EMS

l

realisatie en oplevering inrichting

begeleiding bij opening

gebruik van de naam Pepp.fit

klanten werven/klanten behouden (leadgeneratie en verkoopmethode)

h

instructie Xbody systeem

updates programma's

Interesse?

Met Pepp.fit neem je een unieke positie in de markt. Dankzij de lage investering, lage operationele kosten en goede marges is er een snelle ROI.
We kijken er naar uit je te leren kennen en denken graag mee hoe jij je onderneming skills kunt ontplooien in je eigen Pepp.fit!

sterker  •  fitter  •  strakker